• logo_2.png

Een beetje zoals mij!

Hallo ik ben Sabine. Een ondernemende en creatieve vrouw. De naam Kind of Me staat voor : "Een beetje zoals mij". Ik ga op zoek naar mooie, originele, kwalitatieve en eenvoudige sieraden. Deels van de sieraden worden door mijzelf gemaakt en een deel wordt met liefde voor je uitgekozen. Ik ga niet mee met de trends, maar volg vooral mijn hart.

Naast de liefde voor sieraden, is interieur styling mijn andere grote passie. Als jong meisje was ik al aan het schuiven met meubeltjes op mijn kamer. Mijn huis ziet er altijd weer anders uit. Ik ben altijd op zoek naar unieke producten. Nieuwe- of tweedehands producten). De sfeervolle Kind of Me woonaccessoires geven zowel je interieur binnen als buiten een extra touch. Dus kortom mijn woonaccessoires kunnen je huis en tuin om toveren tot je eigen plekje.

Aangezien ik altijd voor de klas heb gestaan en de omgang met de kinderen ben gaan missen, ben ik sieradenparty's gestart. Met liefde organiseer ik super coole kinderfeestjes. Samen met een groepje meiden een paar uurtjes onbeperkt sieraden maken, onder het genot van wat lekkers en een limonade drankje. Ook daar word ik heel blij van.

Mijn missie ...

Doe waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Voor mij is dat dus het maken of uitzoeken van mooie dingen voor jezelf of voor je huis.

Alles wat je verkoopt, moet voelen als een cadeautje voor jezelf.

Volg ons op Instagram : kindofmedeventer

Sabine-Over Ons.JPG